Welkom bij Fast 'n Easy Movers!

Verhuizen - Opslag - Ontruimen 

 Particuliere verhuizingen 

Verhuizen is voor de meeste mensen een ingrijpende gebeurtenis. U laat uw vertrouwde omgeving achter en neemt uw intrek in een andere woning, misschien zelfs in een andere stad of een ander dorp. Dit zorgt voor de nodige stress maar maakt u zich vooral geen zorgen!

Fast 'n Easy begrijpt de emoties en stress die bij een verhuizing komen kijken en helpt u graag uw verhuizing soepel en snel te laten verlopen. 

Fast 'n Easy voert zowel kleine als grote verhuizingen met plezier uit; elke klus kunnen wij aan! Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Onze verhuizers zijn echte vakmensen met kennis en ervaring die het vak iedere dag weer met plezier uitoefenen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat ons te doen staat!

Wij werken met moderne materialen en treffen daar waar nodig extra maatregelen zodat u erop kunt vertrouwen dat uw spullen efficiënt en schadevrij naar uw nieuwe locatie worden vervoerd. Al naar gelang uw wensen verzorgd u of Fast 'n Easy het inpakken van de dozen en eventuele de- en montage van meubelstukken zoals bedden, garderobekasten en stellingkasten. Indien u ervoor kiest zelf in te pakken levert Fast 'n Easy u desgewenst de benodigde dozen en pakpapier. 

Fast 'n Easy zorgt er niet alleen voor dat uw meubels worden verhuisd, wij plaatsen alle zaken ook daar waar zij horen te komen in de nieuwe woning aan de hand van uw instructies. Mocht de nieuwe woning niet op tijd af of beschikbaar zijn, dan behoort opslag in één van onze loodsen ook tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij spullen en meubelen die u niet meer mee wilt verhuizen voor u afvoeren en de woning voor u veegschoon opleveren.

Verhuisplannen? Bel ons voor een vrijblijvende prijsindicatie of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij bellen u dan graag terug!