Welkom bij Fast 'n Easy Movers!

Verhuizen - Opslag - Ontruimen 

Over Fast 'n Easy 

 Een jong bedrijf met 25 jaar ervaring!

Fast 'n Easy is een joint venture van verschillende bedrijven met ieder meer dan 25 jaar ervaring in het verhuisvak. De bedrijven zagen een trend waarin de consument zonder gedoe en rompslomp "ontzorgt"wil worden door een betrouwbare partner voor een betaalbare prijs. Daarom hebben zij gezamenlijk Fast 'n Easy opgericht om te kunnen voldoen aan de veranderende wensen en eisen die de consument in deze tijd aan verhuizers stelt. Zoals de naam Fast 'n Easy al zegt vinden wij het belangrijk om het verhuisproces voor onze klanten snel en efficiënt te laten verlopen.

Onze medewerkers

De gedreven en gemotiveerde medewerkers van Fast 'n Easy hebben jarenlange ervaring in de branche op zowel commercieel als operationeel gebied. Elke medewerker brengt zijn of haar eigen vakkennis, expertise en enthousiasme mee om samen als een goed lopend team een zorgeloze verhuizing te garanderen. Persoonlijke aandacht, ouderwetse service en dienstverlening op maat zijn kernwaarden bij Fast 'n Easy.

Onze werkwijze

Fast 'n Easy hanteert concurrerende, eerlijke en heldere tarieven zonder addertjes onder het gras en wij komen (indien gewenst) graag bij u op bezoek voor een vrijblijvende taxatie en offerte. (Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk online te boeken) U heeft bij ons altijd binnen 24 uur een offerte of prijsindicatie in de mail. Fast 'n Easy dus!

Onze diensten 

Fast 'n Easy biedt een breed pakket aan verhuis- en aanvullende diensten zoals particuliere en zakelijke verhuizingen, opslag en liftservice. Wij bedienen vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht de gehele Randstad. U heeft voor alle diensten en producten hetzelfde, vaste aanspreekpunt. Uw contactpersoon is bekend met uw specifieke wensen en zorgt voor een soepele afhandeling van het verhuisproces. Fast 'n Easy!

Nieuwsgierig?

Natuurlijk laten wij ook u graag kennismaken met de unieke Fast 'n Easy mix van ouderwets degelijke dienstverlening met moderne techniek. Neemt u bij belangstelling gerust contact met ons op per telefoon, mail of app. Wij horen graag van u!