Welkom bij Fast 'n Easy Movers!

Verhuizen - Opslag - Ontruimen 

Opslag

Moeten uw spullen tijdelijk worden opgeslagen ?  Ook dan bent u bij Fast ‘n Easy aan het juiste adres ! Wij bieden veilige, schone en beveiligde opslagfacilliteiten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Al uw spullen veilig en vertrouwd opgeslagen

De nieuwbouw woning wordt op tijd niet opgeleverd, u gaat verbouwen of de tuinset staat toch wel erg in de weg in de garage. Er zijn voldoende situaties te bedenken waarin u behoefte heeft aan een betrouwbare plek om uw spullen weg te zetten, maar deze niet direct beschikbaar heeft. Vertrouw dan op Fast ‘n Easy om uw bezittingen tijdelijk te verhuizen naar onze opslag. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe we met uw spullen moeten omgaan en kunt u er op vertrouwen dat uw bezittingen veilig onderdak zijn.

Opslag in alle soorten en maten

Fast ’n Easy heeft opslagruimte beschikbaar in alle soorten en maten, van voor een aantal archiefdozen tot complete inboedels en kantoorinventarissen. In tegenstelling tot veel collega’s die werken met zeecontainers die in weer en wind buiten staan werkt Fast ’n Easy met houten opslagkisten die in onze beveiligde loodsen staan. Op deze wijze kunnen wij omstandigheden als luchtvochtigheid en temperatuur garanderen op het zelfde niveau als bij u thuis.

Self storage

Ook indien u er voor kiest uw spullen niet bij Fast ’n Easy maar bij een Self Storage bedrijf zoals Shurgard, AllSafe of BO-Rent op te slaan zijn wij u graag van dienst met het verhuizen van uw goederen van en naar deze locaties voor een scherpe prijs 

Uw spullen veilig onderdak bij Fast ‘n Easy, das een hele zorg minder !